Onze Merken


La Fée Maraboutée....

La Fée Maraboutée....

Is een frans merk dat zich kenmerkt door vrouwelijke maar ook speelse invloeden in de collectie waardoor er gemakkelijk gecombineerd kan worden. Dit merk is er voor de modebewuste vrouw die houdt van de welbekende franse stijl, een vrouwelijke stijl heeft en hoge eisen stelt aan kwaliteit.

Sandwich....

Sandwich....

Mode voor elke dag. Stoer comfortabel maar toch vrouwelijk en heel betaalbaar.

Dept.....

Dept.....

Fris en veelzijdig is wat Dept typeert. Dit merk stelt zich onafhankelijk op in zijn ontwerpen en past trends op geheel eigen wijze toe. Op deze manier creeert Dept een geheel eigen merk beleving.

Stroke...By Berry Tielens

Stroke...By Berry Tielens

Dit mooie luxe merk wil bereiken dat vrouwen zich mooier en vrouwelijker voelen. Ook de sportievere vrouw voelt zich thuis in Stroke door de vele mooie items met een stoere twist.

Lingerie Chantelle

Lingerie Chantelle

De ontwerpers van Chantelle zorgen ervoor dat elk lingeriesetje tot in de kleinste details perfect is, waardoor de vrouw die het draag zich in iedere situatie chic en elegant voelt. Chantelle creëert tijdloze lingerie.

Lingerie en badmode Sapph

Lingerie en badmode Sapph

Sapph staat voor sprankelende en sensuele lingerie. Voor betaalbare setjes met een speelse knipoog. Onze collecties zijn een schatkist vol luxe, draagcomfort en kwaliteit. Het geheime wapen van iedere vrouw, met ambitie. Sapph Always starts a story

Mavi jeans

Mavi jeans

De naam van het merk komt van het Turkse woord voor ‘blauw’, wat natuurlijk precies bij een jeansmerk past. Bij de Mavi Jeans dameskleding wordt er gestreefd naar de perfecte pasvorm en stoffen van een hoge kwaliteit. Ook wordt er veel gebruik gemaakt

Oroblu

Oroblu

Biedt een enorm groot assortiment panty"s. Van de dunste zomerpanty, 10, 15 en 20 denier, tot dikke, ondoorzichtige panty's in 80, 100 en 120 denier. Met een grote verscheidenheid aan kleuren en maten is Oroblu voor iedere vrouw, voor iedere gelegenheid een perfect product.

Only-M

Only-M

Nederlandse passie met Italiaanse allure. Only-M. maakt mode voor de vrouw die weet wat ze wil en zelf weet hoe te combineren

Isay

Isay

Wij ontwerpen kleding voor de "echte" vrouwen - vrouwen met vormen, die nooit stilzitten. We zijn een klein bedrijf die altijd hun best doen voor u. We hopen dat u zich thuis zult voelen.

Molly Bracken

Molly Bracken

Met zijn extreme vrouwelijkheid en sterk karakter , is Molly een paar generaties later uitgegroeid tot een tijdloze bron van inspiratie. Mooi, vrouwelijk zwierig en romatisch!

Yzzy

Yzzy

Yzzy is een nieuw Nederlands dames modemerk. De kleding van Yzzy staat voor makkelijk draagbare kleding die tegelijk vrouwelijk en stoer is. Dit. De naam Yzzy staat voor "easy" draagbaar: het merk gebruikt fijne zachte stoffen in verschillende mooie poederkleuren. Vier keer per jaar presenteert Yzzy een nieuwe collectie en altijd in deze herkenbare stijl: zachte kleuren maar toch stoer.